En liten glömd tanke.

Ja, ett inlägg till (glömde trycka ihop det med det förra) angående att jag är sugen på att tatuera mig igen, dels ska jag ju rätta till mina diamanter och bygga på dom, känns som att det vore prio ett, men jag är galet sugen på att ha en text som jag tycker mycket om någonstans på kroppen, har bara inte bestämt mig vart än. Lutar åt revbenen, axeln eller snett om svanken mer in mot högra höften. Som typ resterande 50% av jordens allt folk redan har, men jag bryr mig egentligen inte så mycket om placeringen bara den blir lovely!För nu kommer det fram med en flaska i hand.

Körde ett sånt jävla rövpass på gymmet idag, (nu menar jag inte bokstavligt talat röv-pass) utan mer att svetten rann, det hinner rinna endel på bara en timma men det var det värt, för nu sitter jag här och känner mig degig och välmående!

Jag, Clara och Belinda satt och diskuterade igår angående det här med att försöka lära känna nya människor, en oerhört väl igenkänd fras som Tranås brukar stå för är ju att det såklart inte går med tanke på befolkningsmängden, "alla känner redan alla". Hur fasen kan det vara så jävla svårt, när jag ser nya människor varje helg på jobbet? Det går inte ihop sig riktigt, men jag känner att jag skulle vilja höra lite nya röster snart. Måste det innebära en flytt eller skulle det kunna ské ändå? Öppen för förslag. Men, jag är självklart tacksam för dom nya vänner jag fått under olika tillfällen, ni vet ju vilka ni är!

Julpynt.

Vart är snön?
Idag har jag pyntat och städat lägenheten en aning,sen har jag också haft besök av min bror och brorsdotter, alltid lika trevligt att få träffa dom små. 
För mina söta små vänner i Linköping och Norge framförallt och er som ännu inte sett den så tänkte jag ladda upp lnågra få bilder på hur min lägenhet ser ut förtillfället, har ju trots allt bott här i snart 3 månader. 

 

Håll dig borta från honom han kommer att såra dig.

När jag tittade på mina för och efterbilder som jag regelbundet ska ta för att sedan titta på efter varje avklarat delmål och jämförde dom så ser man en radikal skillnad. Känns oerhört motiverande och man blir bara mer pepp när man märker att det faktiskt syns, även om man själv inte ser någonting i spegeln.
Firar lite genom att handla (faktiskt mestadels på rean) detta på bilden här under, allt som allt drygt 600 kr.. tycker iallafall jag är billigt för att få så mycket för summan!


Delmål nr 1 avklarat!Delmål nr 2 = - 10 kg till.

Sammanlagt har jag 17,7 kg kvar till min målvikt.

Dyngkåt och hur helig som helst.

Ja, nu har jag nog tittat på alla saker som Mia Skäringer medverkat i och jag kan ju inget annat än att säga att jag ser upp till den människan någonting enormt. Tänk att verkligen kunna sträva efter att se underbart lyckligt på sig själv och vara tacksam över det fina man har, det finaste som finns är ju trots allt ens personlighet. Sen vad alla andra tycker och tänker är ju ändå bara ett tycke, vem fan bryr sig - egentligen?
Tycker iallafall att alla ni som ännu inte sett hennes show "Dyngkåt och hur helig som helst" borde se den! Sarkasm, narr och lite stänk ironi är så jävla mycket humor som det bara går.

Jag brukar ofta säga till mina vänner att jag tycker att jag är så jävla rolig, bara för att jag älskar min humor. Alla älskar sin egna humor! Jag brukar sitta ensam ibland och skratta åt mig själv, dra fraser som jag tycker är roligt och sedan skratta åt det. Som åsikt från andra får man väl att man är rätt dum i huvudet överlag, för visst finns det en liten oskriven ful regel om att man inte får skratta åt sina egna skämt? Låter ju också ganska naivt eftersom det är jävligt roligt att skratta in my opinion.Suget.

När man går runt såhär som jag gör och inte äter viss mat så tänker jag bara skriva ut vad jag inte äter som jag är så baskat sugen på.

Chipsgryta
Potatis
Vitlöksbröd
Pizza
Café Tranans baguette med räkröra
Stekta nudlar med äggröra
Cola
Lövbits gryta med chilisås och ris
Pommes
Chicken nuggets
Pytt i panna
Falukorv och stuvade makaroner
Potatismos
Bullens korv
Pappas köttbullar i sås
Friterade räkor
Spagetti
Salt och smörgåsgurka
Smör (?)
Macka med stekt ägg
Min egna kycklinggryta med makaroner
Hamburgare

& sist men inte minst vore det gött med en stor stark!

Sådär, detta var min motivation för denna dagen, snart ska jag och bror min ut och powerwalka. Kyss mig i arslet ni som ätit något av ovanstående idag.

Börjar på m och slutar på otivation.


http://iaatc.se/category/bilder-forenu.htmlHjälp mig!

Något snällt litet modehuvud som vet om denna jackan fortfarande säljs på Bikbok?


Slänger in en gammal fining i brist på annat.


Han är tjugotvå år gammal men beter sig som tolv.

Aerials, in the sky,
when you lose small mind,
you free your life.

(02.40<3)

Concrete jungle.

Jahopp, nu var det dags igen.. Känner att jag börjar komma in i bloggandet men det blir ju så när man ser att statistiken höjs. Idag har jag fått en hel del saker gjort faktiskt, började med kaffe på sängen med Petit och Belinda, sedan bar det iväg ut på stan för att köpa papperskorg till toaletten (notera), köpa present till Clara och handla mat. Nu fattas det bara att vi egentligen skulle städat men det får bli under tvätt tiden imorgon. Senare nu på kvällskvisten ringde John helt spontant och frågade om vi skulle med och träna, vem tackar nej till att bränna ännu mer fläsk då vi tryckte i oss världens godaste kycklingfilé idag?

(Juste, kan ju tillägga att med min ordinära rövtur så laggade internet ihop totalt och alla sidor stängdes ner = inget utkast = skriva om <3)

we<3it
I'm sexy and i know it.

Eftersom den turkosa onepiecen va för konstig i materialet och satt lurigt så skickade jag tillbaka den, i hopp om att en annan ska passa bättre (den är faktiskt mycket snyggare t.o.m) så skickade jag efter den. Vikten står förtillfället kvar på den samma och jag har än så länge inte passerat mitt första delmål (d.v.s -10kg) men jag är inte långt ifrån och jag är stolt över det jag minskat. Kom precis hem efter en tripp nere på gymmet, gymmade inte men köpte däremot ett årskort så nu ska här ändras på livsvanor radikalt. Nu kör vi!

Märket heter piece of norway, och av sista ordet att döma är den nog varm och i bättre material än den turkosa.Big bad wolf.

Jaha, då var det väl dags igen med att börja ändra om lite, gjorde ju bara om headern med aningen gamla bilder än så länge men det är väl skitsamma, förändring som förändring. Idag fick ja reda på att min halloween inte blir som jag tänkt mig, ska nämligen jobba (hela helgen), Belinda är as lack på mig för att hon inte vill springa runt och fjolla sig ensam i en mindre charmig dräkt men what to do, tvungen att ställa upp för lille Jessica tösa! (Clara se till o skaffa en dräktjävel nu!) Nu väntar tvättstugan och efter det ska vi laga mat, idag blir det kyckling och thailändsk wok, fyfan va det är roligt att laga mat numera, så många färger att det ser fasen professionellt ut. I afton blir det träning med biffen och Belinda, efter det ska jag däcka i soffan till Sons of anarchy. Tror ja skulle kunna se den serien tusen gånger om.

Bjuder på en sång min kära vän John spelade upp för mig igår!

http://www.youtube.com/watch?v=--2CNlieljQ


Utkast: Nov. 3, 2011

Jaha, då var det väl dags igen med att börja ändra om lite, gjorde ju bara om headern med aningen gamla bilder än så länge men det är väl skitsamma, förändring som förändring. Idag fick ja reda på att min halloween inte blir som jag tänkt mig, ska nämligen jobba (hela helgen), Belinda är as lack på mig för att hon inte vill springa runt och fjolla sig ensam i en mindre charmig dräkt men what to do, tvungen att ställa upp för lille Jessica tösen! (Clara se till o skaffa en dräktjävel nu!) Nu väntar tvättstugan och efter det ska vi laga mat, idag blir det kyckling och thailändsk wok, fyfan va det är roligt att laga mat numera, så många färger att det ser fasen professionellt ut. I afton blir det träning med biffen och Belinda, efter det ska jag däcka i soffan till Sons of anarchy. Tror ja skulle kunna se den serien tusen gånger om.

Jennie

Jennie Min profilbild

Jennie

RSS 2.0