Backyard Babies is his favorite band.

Min lille moa berättade för mig idag att Nicke borg var med i melodifestivalen. Blev så jävla besviken på något sätt direkt. Låten är skitbra, men melodifestivalen kom igen? Vart fan har den tagit vägen. Visst, han kanske gick vidare direkt till final i globen och med den låten förstår jag det men vafan, jag hade blivit lyckligare om han spontan släppt den än att tävla med den i Sveriges just nu dåligaste och mest oklara tv program. Sad face.

Jag menar, vart är allt slisk, alla tatueringar, alla gitarrer och allas bara överkroppar?!

?


Men han gjorde bra ifrån sig iallafall snyggvet!


Ge mig sommar.

& ge mig:Tackkk!!!!!!!


FRÅGA PÅÅÅÅÅÅÅ!
Jag sörjer fortfarande Jacks död.

Sitter här hemma, i min soffa med min älskade Katt, mitt liv. Min lilla bebis. Som det inte finns ord till att beskriva. Just nu stirrar hon in i dataskärmen och undrar förmodligen vad som finns där som är viktigare än att klappa och mysa med henne. Varje gång jag tittar djupt med henne så ser jag så mycket Jack. Varje gång jag är ensam, ledsen och tänker så ser hon det, på olika konstiga sätt varje gång. Det är helt jävla sinnessjukt. Men inget går att jämföra eller mäta sig med Jack. Han var min bästa vän i mitt huvud och hans, han visste det själv.
Dagen när han dog, jag tog farväl i bakluckan av min mosters bil. Som vi alltid bara sagt hejdå i annars. Men nu var det hejdå, föralltid. Han såg det på mig. Jag dog inombords. Han dog.
Kalla mig patetisk och naiv, men kärleken till djur går inte att mäta med någonting annat, inte ens människor. Säger du det så är du förmodligen sinnesrubbad eller bara helt jävla dum i huvudet. Nu är det 3 år och 2 veckorsen du dog.

 
Bästa vän, föralltid.


Jag älskar tradera på riktigt.

Fick hem mina efterlängtade saker idag!+ en skinnväst.


Chipsgryta.

Belinda och jag googlade runt på massa recept för najs mat förut. Men beslöt oss för att göra chipsgryta tillslut, så jävla GOTT är det!

DET VATTNAS :D
Men det skrämmer mig att jag redan ger mig själv kärringvarning genom att budget handla 2 fläskfiléer eftersom dom kostade endast 40 kr styck (69kr/kg).. Så till er alla som gillar flärrefilé så kan ni handla det billigt på hemköp i tranås, fanns endel kvar mm!


Onsdaaaaag.

Sömnen den senaste veckan har varit urdålig, min kropp tog mig inte ur sängen imorgon helt seriöst. Därför ingen skola idag, denna dagen som var som mest peppande också.. skulle hämtat ut studentmössan. Men de får bli imorgon eller något istället. Har precis satt på en tvätt, av alla 15 maskiner till som måste tvättas idag. Seriöst, min tvättkorg är hård som en boxningssäck av all nerpressad tvätt.
Vill tillbaka till Tunisien dagar som dessa, det blåser som fan, är iskallt och snön vägrar försvinna. Sen vill jag tillbaka för attt bo på hotell en vecka också, slippa tänka på allt som har med en lägenhet att göra.

old pic då mitt zebra linne fortfarande var vitt!You're like an Indian summer in the middle of a winter.

Lite nytt vardags från HM och jag insåg precis hur gigantiska mina tuttar måste vara!Ledig idag som varje tisdag, tänkte börja städa di apartment snart.
Och nu fungerar min iphone helt och hållet och jag hoppas inte jag har missat att skicka ut det nya numret till någon!


Alla hjärtans dag.

Som det pratas så mycket om idag. Jag fick en chokladask, ett kort och ett jättefint hjärta av min lilla mammi, så söt! För mig har alla hjärtans dag aldrig varit någonting som jag förknippar med att par går ut och äter middag eller ger varandra presenter, jag firade att mitt hjärta fungerade friskt tillslut när jag var liten och det tänker jag fortsätta med, hur naivt det än låter!Men glad alla hjärtans dag!


Material girl.

Statistiken höjs, alltid lika kul.
Idag har jag övningskört mycket, följde strömmen och köpte tillslut en Iphone. Lycklig! Haha jag är såå materiell.
Det enda negativa är väl att jag fått byta nummer, men jag kan det redan så det ska nog inte vara någon större fara. Har även färgat håret rött på min kära svägerska, det vart skitfint tror jag! Nej, nu ska jag föna håret sedan sova. Har lite sovmorgon imorgon.


Skola.

Denna ska sitta på min bebis när jag får en! (lät som om det vore något materiellt)Sitter för överigt i skolan och längtar tills jag får helg.


Rödbetor.

Är något jag faktiskt är beroende av. Blev så jävla lycklig när jag såg en full burk i kylen nyss och bestämde mig för att göra pytt i panna. Eller för min del rödbetor med pytt i panna. Hade stekt klart äggen och pytten och skulle lassa på med betorna, JA så jävlar har dom gått ut. Och jag som kan sitta och äta såna med sked tycker då inte alls att min pytt i panna fyller ut sin karaktär som torra små potatispitar och slaskiga ägg, fick ta ketchup i stället. Jag lär mig av mina misstag. - Ska börja frysa in.

Är så ledsen nu, fuck världen.
Jobbelijobba.

Åh äntligen klar med mitt livs första "CV" nu håller vi tummarna för imorgon tack!
Bjussar på en härlig låt.

Nordre Sving – Häng Med På PartyDålig uppdattä så att säga.

Jag har köpt all världens finaste té kanna som jag har tittat på länge. Hatade té och allt va det innebar förr, men det kan faktiskt vara rätt gott nu när jag tänker efter (och nu när jag har en sån fin kanna). Har blivit brunhårig nu förresten. Gjorde en extrem blondering i söndags så jag kunde inte visa mig ute..
Köpte två tavel ramar idag som jag hade tänkt sätta in två egentagna kort på Mirre och Miley om det skulle gå för sig för mina kära svägerskor? Det hoppas jag!
Haha juste, vart lite kläder med.. kände faktiskt att det behövdes. (seriöst, det gjorde det).

Bilden är lite orättvis, färgen är riktigt tuggummirosa. Åh 50-tal..


Kan ju passa på o visa hur det har blivit i mitt hem nu när mycket är klart också iofs.


Puss raringar!


Jennie

Jennie Min profilbild

Jennie

RSS 2.0