Jag sörjer fortfarande Jacks död.

Sitter här hemma, i min soffa med min älskade Katt, mitt liv. Min lilla bebis. Som det inte finns ord till att beskriva. Just nu stirrar hon in i dataskärmen och undrar förmodligen vad som finns där som är viktigare än att klappa och mysa med henne. Varje gång jag tittar djupt med henne så ser jag så mycket Jack. Varje gång jag är ensam, ledsen och tänker så ser hon det, på olika konstiga sätt varje gång. Det är helt jävla sinnessjukt. Men inget går att jämföra eller mäta sig med Jack. Han var min bästa vän i mitt huvud och hans, han visste det själv.
Dagen när han dog, jag tog farväl i bakluckan av min mosters bil. Som vi alltid bara sagt hejdå i annars. Men nu var det hejdå, föralltid. Han såg det på mig. Jag dog inombords. Han dog.
Kalla mig patetisk och naiv, men kärleken till djur går inte att mäta med någonting annat, inte ens människor. Säger du det så är du förmodligen sinnesrubbad eller bara helt jävla dum i huvudet. Nu är det 3 år och 2 veckorsen du dog.

 
Bästa vän, föralltid.


Kommentarer
Postat av: Enander

Förstår dina känslor, förlorade min vän för ca 10 månader sen nu :( Hela min värld gick under när vi förlora vår älskade Agnes! Det gick hastigt med och fanns ingen tid till att säga hejdå, tog flera dagar innan jag acceptera det och kunde höra henne skälla långt efteråt, fast hon inte fanns! Kärleken är obeskrivlig <3

2011-02-19 @ 18:43:30
URL: http://enaander.blogg.se/
Postat av: Syrran

<3 <3 <3

2011-02-19 @ 20:06:16
URL: http://speaktheword.blogg.se/
Postat av: Enander

Sv: jo kan tänka mej att det fortfarande är svårt, en glömmer dom aldrig! <3

2011-02-20 @ 10:42:24
URL: http://enaander.blogg.se/
Postat av: s a n d r a

beklagar sorgen :( vet hur det känns.

2011-02-21 @ 19:51:32
URL: http://ssandraf.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0