Park Alanya.

Ska bli generös med inläggen, det lovar jag.
Idag har jag faktiskt gått upp tidigt, eller ja tidigt för att vara mig är klockan 10.50. Förstår ändå inte vad jag ska göra av dagen annars, har ju ändå inget speciellt att göra. Men idag började jag iallafall med att rensa ur garderober och packa ner lite saker. på en och en halv garderob fylldes två sopsäckar och fyra flyttkartonger, ibland undrar man hur fasen man lyckas förvara alltså.
Längtar så galet mycket till turkiet nu, hotellet vi valde var mycket rekomenderat av ungomar på olika forum iallafall, sedan var det tydligen 18 års gräns under en viss period av sommaren, så det känns ju rätt skönt att det är ett mer ungdomligt hotell, hoppas på att träffa mycket skandinavier iallfall.

Här ska jag och Clara mysa en vecka!Fast jag inte saknar dig så känns det som om världen skulle rasa om du glömde mig.

Nu kommer det.
Det där meterlånga inlägget om varför jag haft så otroligt fullt upp för att inte hinna skriva några rader, not
sanningen är nog mer den att det händer för lite. Fast ändå inte.
Jag har fått jobb, ett jobb på en engelsk pub här i stan, trivs faktiskt som fisken, vet ju med mig att det är sånt här jag vill jobba med i framtiden så någongång ska man väl börja.
Om två veckor om 12 dagar, lördagen den 20 augusti klockan 07.40 sitter jag på ett flyg mot Alanya, ska bli så otroligt skönt att komma iväg och få en veckas sommar iallafall. Gick inte beskriva känslan när alla vänner uppdaterar sina fb statusar från PL (vilket jag egentligen knappt förstår om man är på festival men endå) att det är så galet underbart, knäpper bärs hit och dit och tar sönder ett dussin brasse stolar..
Den 1 september är det tänkt att jag ska flytta, haha flytta o flytta, tog grannkåken.. smidigt o bra med bärandet. Nejvars tänkte nog mer ekonomiskt för en gångs skull. Kommer bli en dyr månad, men jag är iofs inte ovan att leva på nudlar och blandsaft heller för den delen så jag ska försöka att inte klaga.

såhär ser jag ut nu för tiden när jag går på efterfest och pussar på lille Jonte!


Utkast: Aug. 7, 2011

Nu kommer det.
Det där meterlånga nlägget om arför jag haft så otroligt fullt upp för att inte hinna skriva några rader, not
sanningen är nog mer den att det händer för lite. Fast ändå inte.
Jag har fått jobb, ett jobb på en engelsk pub här i stan, trivs faktiskt som fisken, vet ju med mig att det är sånt här jag vill jobba med i framtiden så någongång ska man väl börja.
Om två veckor om 12 dagar, lördagen den 20 augusti klockan 07.40 sitter jag på ett flyg mot Alanya, ska bli så otroligt skönt att komma iväg och få en veckas sommar iallafall. Gick inte beskriva känslan när alla vänner uppdaterar sina fb statusar (vilket jag egentligen knappt förstår om man är på festival men endå) att det är så galet underbart, knäpper bärs hit och dit och tar sönder ett dussin brasse stolar..
Den 1 september är det tänkt att jag ska flytta, haha flytta o flytta, tog grannkåken.. smidigt o bra med flytten. Nejvars tänkte nog mer ekonomiskt för en gångs skull.

Jennie

Jennie Min profilbild

Jennie

RSS 2.0