The way she clicked her heels and threw her fist in the sky, too tight.

Jaha, idag har man hunnit med mycket .. fast nä. Vaknade typ fyra för att vi kom hem imorse. (Fest igår).
Har packat upp alla saker efter ullared med så nu är det riktigt fint i lägenheten. Clare kom på besök idag med, va ett tag sen jag såg snuttan. Sen hämtade mor min ut mitt nelly paket idag o fyfan va snygga skorna är. Allt va grejt, köpte en kavaj också! Hoppas på party i helgen, belinda är ju hemma nu och det måste ju firas på något sätt.

16 cm längre helt plötsligt.

I don't need a man for now.

Jaha, då har man blivit kattägare å hon är så söt den lilla damen! Kattägare o kattägare, än så länge är det bara på prov men hon visar inga tecken på att hon otrivs direkt. Hon svansar efter mig hela tiden, stog och diskade förut då satt hon bakom, gick och rökte då satt hon brevid, nu sitter jag vid datorn och hon ligger bakom mig. Inte ens när hon får ligga i soffan eller sängen så ligger hon där haha. Har alltid velat ha en renrasig perser och nu fick jag en. Jag är happy chey nu! Hon låter som att hon småsnarkar hela tiden typ, underbart med lite ljud omkring sig nu. I need it.

fick inte till någon jätte bra bild på henne nu ikväll men dom här duger. Sötaste :)
Get on your high heels, give me a heart attack.

Jaha, ännu en regnig, grå, kall, äcklig dag. Ska städa iordning lite i lägenheten nu tänkte jag, för troligtvis denna veckan så får jag finbesök, en korthårig perserkisse flyttar in på prov. Jag hoppas det går bra iallafall för då behåller jag henne. Gött med lite sällskap faktiskt, har vart ensam så det räcker nu haha.. Ska hälsa på moster nr1 hos mamma och dom idag, henne har jag inte sett på bra länge. & i veckan åker jag till ullared med mamma och moster nr2 troligtvis, så jävla gött o kunna handla sånt som är dyrt annars, alltså NÖDVÄNDIGA saker, det ordet använder jag ofta när jag shoppar. Men uppfyller det inte!

Ge mig.

Mig får du inte tillbaks.

Jaha, dag att börja bli aktiv bara då. Sitter hemma förtillfället, dricker kaffe också.. ovanligt. Igår var det kalas för Puma, lilla Miley somnade i fasters knä, det får väl bli en vana för sötnosen. Har egentligen inte så mycket att säga, vart lite småfest för min del på kvällen sen där så nu är jag inte så piggelin, hoppas jag blir frisk snart iallafall. Skulle ju egentligen åkt till claras stuga och tältat och partajjat sönder men det går ju inte nu. Jag orkar verkligen inte det. Inget pepp heller för den delen. Fick leveransinfo från nelly idag så tidigt i veckan kommer mina saker åhå! Lycka eller något.

En välmående liten sömntuta!


Sticky situation.

Sådär, jag ska inte flytta mer nu tror jag inte. Fy fan va jag hatar att sitta med designen när man ändå aldrig blir nöjd. Skitsamma, nu måste jag gå och lägga mig iallafall :D

Jennie

Jennie Min profilbild

Jennie

RSS 2.0