You're messin' up my mind.

Helgen är slut, men det har varit gutt! Började med hoffmaestro i fredags som iprincip var det enda som gjorde denna helgen grym, jag fick en kramis av hoffe och jag blev glad! Dagen efter var inget vidare dock, vaknade med blåmärken på hela armarna och knäna, samt ont i övre delen av magen, vi stog längst fram, det förklarar nog saken. Lite senare framåt eftermiddagen pajade min rygg totalt, har gått och haft ont i svankpartiet i något halvår lite sådär fram o tillbaka när jag har suttit annorlunda eller inte rört mig på ett tag, men det brukade försvinna efter någon timma, igår dock så var det som att det låste sig totalt, jag kunde varken sätta mig, sitta stilla, eller gå utan en brutal smärta och jag vet inte vad som är felet, har inte en aning förutom att jag vet att det är ont där njurarna sitter. Ska iallafall till sjukhuset imorgon och kolla upp vad det är, hoppas verkligen inte att det är något farligt, hypokondrisk som jag är så är de det enda jag funderar på just nu. Kan i vilket fall inte gå till skolan sådär, så jag hoppas att farbror doktor (vilket jag inte tror när vi talar tranås hälsovård) har något magiskt som gör att det jätteonda går över direkt, kan ju som sagt knappt gå vettigt utan pain.
Sen vet jag att jag tjatar om ett o samma par skor hela tiden men jag har en fråga till er just nu som ni måste svara på:



nr 1 är billiga och snyggare på än på bild.
nr 2 har lite för hög klack men är snygga på.
TACK PÅ FÖRHAND :)

Stig upp din lilla myra, och visa vad du är värd.

Tröst shoppa skulle jag må hemskt bra av att göra nu, är så jävla sugen på en helt ny garderob så det är inte vettigt. Jag kan räkna på fem fingrar vilka plagg jag använder i veckan och det är samma hela tiden, dock orkar jag aldrig klä upp mig inför skolan (varför skulle man?) det sparar ju kläd kvalle iaf, fan va positivt. Något som är ännu mer positivt är att man inte har några som helst pengar heller. Men det är mycket man vill. Jag vill att någon ger mig detta, + en brutalt snygg retro fjällräven höstjacka på tradera. Men jag inväntar dom sista sekunderna innan jag förhoppningsvis kan buda.


Sent en lördag kväll.

Klarade engelska b idag, o fyfan vilken befrielse det var vill jag lova. Seminariet var inte så svårt som jag trodde. Sitter och garvar till välkommen åter på fyran nu, haha svensk tråkig långsökt och seg humor är precis min kopp te. Har kollat runt lite på jobb och lägenheter i norge nu med, man blir ju inte lite mer sugen o pepp. Men det blir efter gymnasiet det. Helvete va dyrt det är, har verkligen fått grepp om vad en lägenhet kan gå på i månaden nu, man får inte en vettigt stor etta för under 6000 i månaden typ, o jag betalar lite mer än hälften för min medelstora tvåa här i sverige. De flesta verkar tyvärr redan vara möblerade vilket inte vi är ute efter. Men det är smällar man få ta, tjänar ju jävligt bra i vilket fall.

Taggar Hoffmaestro i helgen!


"De kloka låser dörren"
säger Greven för sig själv.
"De kloka låser dörren
och barnen skriker på hjälp."

Och varje sjuttifemma
som en människa dricker ur,
i en dröm om en bättre värld
som dom sedan pissar ut.

Nationalteatern i mitt hjärta.

Shroomisar.

P.s. Är det bara jag som får mordtankar när jag ser sånhär flocksvamp? Underbar känsla att bara mosa sönder dom. Mm störd? Nehedå inte alls.




Han ska pröva din styrka, han ska testa din moral.

Okej, nu tänkte jag ladda upp en bild med en paintmålad piercing på, jag har kvar mina skills i paint trots allt. Iallafall, är egentligen inte ute efter ett "ska jag eller ska jag inte?" För jag har redan bestämt mig att jag ska pierca mig där, men lite kul o se va ni tycker era stjärtmänniskor? :)


  Ni får en bild på mig och titt också, hon är så fotogenisk! Bo bo bo varsegoa :D
  


There's no cure for the pain.

Vaknade som vanligt idag, eller lite försent men skulle ändå hunnit till skolan direkt egentligen. Sov dock någon halvtimma till och tog kvart i åtta tåget vilket jag finner otroligt onödigt just nu. Har religion med rickard vilket känns bra, (han är så snäll rickard plutten). har än så länge fått papper om vad vi ska göra framöver, värt. Synd att jag inte låg kvar i sänga.

3 veckor och 2 dagar.

Kärlek är för dom.

Har haft en riktig hårdag idag med belinda, färgat håret, köpt hårsaker och t.o.m hårpiller, eller rättare sagt b vitamin, för hår hud och naglar. Så nu ska jag börja äta 4 tabletter om dagen i 30 dagar, hoppas det är värt besväret.
Har hunnit kasta min otroligt sympatisjuka mobil i tangentbordet också, så det hoppade dän två tangenter varav öet inte är återfunnit än. Sen har klippt naglarna på min prinsessa med, naglarna vafan säger jag haha, börjar undra om jag verkligen inte tror att hon är en riktig bebis ibland. Hon va så duktig så, fast jag var inte hennes största idol undertiden direkt.

det gick endel h-lappar inne på ica idag.


Tänk om jag ångrar mig och sen ångrar mig igen.

Har städat iprincip hela kvällen, så nu sitter jag i en nystädad lägenhet med kaffe och gitarren och njuter av att det är studiedag imorgon. Det blir faktiskt en äkta sån dag för mig, jag ska läsa ut nästan hela min engelska b bok för att peppa inför seminariet med chrille på onsdag, är ganska nervös inför hans frågor men jag hoppas att jag klarar det, vet ju nästan helt och hållet vad boken ska handla eller handlar om. Övningskörde lite förut idag med, gud va skönt det är med föräldrar som bor på landet, kan ta bilen själv och köra småvägar för att träna upp mig själv utan någon som sitter brevid och bedömmer, förutom belinda då. Vi övade på att panikbromsa lite smått och starta i backe, gillar handbromsen i ett sånt läge men antar att det räknas som fusk som allt annat som gör det smidigare för en själv gör när det gäller att köra bil, gick relativt bra ändå och jag rullar ju inga metrar bakåt iallafall. Peppar tunisien också, och av kalendern att döma så är det mindre än 5 veckor kvar tills jag ligger och steker på en strand, ni blir så avundsjuka jag vet, nanananana! Kalla oktoberkvällar kan man inte drömma om annat än afrika värme. Har hunnit få hem det som beställdes till trippen också + en svart strandtunika. Gött!


0


Tribute.

Vill ändra hårfärg, till precis exakt denna. Fast jag tror inte att det går göra själv då blir la ett jävla blekande, så det får bli att göra hos frisör ifs, blir ju blekande där med men inte amatöriskt snarare.. billigt. (inte).


Bärga vad du kan från det här vraket.

Röstade idag, känner mig vuxen nu. Börjar fundera riktigt seriöst på mitt körkort nu också, men först ska jag klara eng B och det gör jag förhoppningsvis på onsdag nästa vecka. Sen jävlar blir det intensivplugg så jag har det där baskade kortet, hatar till viss del att köra bil, känner mig så osäker.. men antar att det blir annorlunda när man pluggar skyltar och tecken och skit, har inte ens öppnat min körkortsbok trots att jag kört bil i 2 år.
Nej, nu ska jag fortsätta att vara deprimerad och dricka upp mitt kaffe, för att sedan duscha och gå och lägga mig. Götte!

Åh titta vad jag hittade i brevlådan när ja kom hem! Snuttefian ska döpas, kom fram till att hon snart är ett halvår, shit va tiden går. Fasters lilla sosltråle och snart kommer det en nummer två.







Flightless bird.

Ja hej. Idag skulle jag egentligen ha provat min studentmössa i skole men jag mådde inget vidare förut. Får ta det en annan gång, så låter det jämt. I fredags vart det kalasande med klassen och det slutar ju alltid med att alla blir okontrollerat fulla, så ska det vara på sagoprinsens ferrar, annars är det något som inte stämmer! Är happy för att jag fick träffa mirre gulle som jag inte träffat på jättelänge :D
Annars rullar det, är rätt tankspridd just nu, sorgligt nog, men det är måndagskväll i tranås, sen blir det tisdag osv. Fick hem mina skor från have2have nu som jag ska ha till tunisien, äntligen ett par gladiatorskor med hård sula, mina andra är av på mitten/cry.




Tyck synd om mig nu.

Jag mår skit av dig.
Har gjort om lite igen, tröttnar för ofta. Jag älskar att vara taskig på tradera, sitter någon liten tönt hemma och budar på det jag budat på två minuter innan det avslutas, då sitter jag bokstavligt talat och räknar ner sekunderna tills det är typ 30 sek kvar, förbannade dom måste bli, men jag är nog inte ensam om att görat =) 7 veckor kvar tills jag åker och det ska bli så jävla gött. Har beställt hem lite sommarsaker (kändes underligt) som behövs. Har dock en sak till som jag verkligen vill ha.. hör o häpna det är ett bar dojjer, har visat dom innan och jag kan inte låta bli för hur snygga är dom inte? Okej inte överdrivet snygga på bild men jag är säker på att dom är skitsnygga på! Lite för dyra dock.


(http://www.have2have.se)

-

mig får du inte tillbaks.

Bababa.

Juste, är det bara jag som har förkärlek till såna här skor, eller typ Dr Martens-kängor, blir jag nasse då? Men ja det är klart, vad trodde du Jennie, självklart sitter nasseheten i skorna!
(Haha petitt blev precis rädd för sitt egna gris ljud eller grymtande kanske man ska säga).
Från det ena till det andra så blir jag faster för andra gången snart, coozy!

Förresten, skriv på.. pallar inte gå till skolan i vinter!
http://app.ostgotatrafiken.se/ostgotapendeln_hotad/



Jennie

Jennie Min profilbild

Jennie

RSS 2.0