Det värsta det är att du förstår.

Ja, idag så har jag faktiskt inte gjort ett skit men det behövdes efter denna groteska jobb helg. Haha att jag ens har mage att klaga men jag var faktiskt inte frisk alls. Men nu är det över och jag får väl tänka på att det är några steg närmare min efterlängtade väska! För idag har jag varit tvungen (notera tvungen, klart jag inte var det) att handla två nya pluggar, självklart dom dyraste jag kunde hitta, fast egentligen inte, jag har velat ha dessa hur länge som helst, tror t.o.m att jag lagt upp en bild på dom innan.. men nu är dom ändligen mina för 469 riksdaler. Fyfan, ångrar att jag töjde ibland.

Juste, för min egen del och de andra som vill ta del så är jag tre kilo ifrån mitt första delmål, dvs - 10 kg. that's what i'm talking about!

Fred och kärlek!

Coozy.

Jag är tydligen sen tidigare kund hos onepiece så jag fick 200kr i rabatt, tänkte att det var lika bra att spendera den groteska summan för att få lite gos i vinter. (dom lär ju bli ännu dyrare då, samt svårare och välja mellan). Ville helt och hållet egentligen haft den med den amerikanska flaggan tryckt över hela sig, men det fick bli en turkos tillslut, i ett val mellan den, rosa och orange. (Gillar inte att det är en man på bilden egentligen så klistrade in mig själv). 
 

Verkar jag tyngre nu?

Om du lutar dig mot solen,
om jag lutar mig mot dig.
Jag blir bättre med tiden,
om du har tålamod med mig.


Vad ville du egentligen?

Jag försvinner ibland, och alla frågar vad jag tänker på. Men jag kan inte berätta, för man får inte tänka så.
Du är nog den som jag borde vara hos.

Kan ju lägga till att kilona vandrar åt rätt håll men mer än så säger jag inte än.

Melissa hjälper mig nu. Puss.Melissa Horn – Nåt annat än det här


HEJJAAAAA!

Nu har jag dietat i fyra dagar, 10 återstår innan ja fortsätter fast med kolhydrat och kalori snål food. Det går bra och man tror alltid att det är värre än vad det är. Fast det är klart, i min trappuppgång luktar det alltid mat, framförallt friterat och kinesmat (bor kineser på första våningen tror jag) och då är det ju inte alltid så roligt när man bara känner hur tom magen är på fast mat.
I helgen blir det födelsedagsfest x3 och jag är galet taggad. Det enda minus är väl att jag ska dricka. Men det får bli den gången och ingen mer ett tag framöver. Tur att jag jobbar på en pub så jag serverar fyllon istället för att själv vara ett, tror det ger mig mer motivation även att jag älskar att festa och stojja..Slänger upp en låt också då, när jag ändå är igång.

Som satt sig på hjärnan, galet bra haha vet att jag är efter men det skiter jag i!


Är man dum i huvudet?

om man tänker jobba sig till en väska för 900 kr?
Isåfall så får jag väl vara det, har varit nykär i denna sen i våras men det har aldrig liksom funnits några pengar att spara till den. Just nu är jag i behov av en svart väska så jag tänker köpa den. Nästa månad, om inget oförutfattat inträffar.Juste, p.s typ.. jag har varit galet jävla crazy slö på att blogga på sistone men det ska bli ändring på det. Nu kommer ni få följa med mig i mitt dietande, eftersom det inte finns så mycket annat att göra förutom att dricka dietäckeldrickan, träna, ut och gå och sitta hemma dessa första två veckor innan det andra allvaret börjar så lovar jag att bidra med inlägg.

Delmål 1 ska bli: - 10 kg.
Kommer såklart skriva mer om delmålen och när jag klarat dem men det är ett senare kapitel.

Jennie

Jennie Min profilbild

Jennie

RSS 2.0