Hej där familjen.

Vart ska jag börja?

Eftersom jag är väldigt okunnig va det gäller att kommunicera öga mot öga med människor om saker som inte alltid är av den mest positiva känslomässiga delen så tar jag det här.
Jag har länge gått och funderat på en viss sak. Är det alltid såhär att vara minst? Jag känner mig bara så otroligt naiv som ens tar upp det, men det handlar ju just om det. Den minsta får aldrig bli vuxen. Det är som precis en oskriven regel. Om inte annat så blir alla försök misslyckade och den "I'm not a girl, not yet a woman" -processen går ju alla igenom i livet liksom. 

När jag var liten stack jag aldrig fram alls, om inte annat så var det mestadels en fasad till att få allting att verka så oblygt som möjligt, för när man är blyg så misslyckas man bara jämt och hela tiden. 
Vet egentligen inte varför och vill absolut inte hänga ut någon alls men jag fick nog inte komma fram riktigt. Men vad gjorde det när jag var minst, blondast, gulligast och bortskämdast?
Det har gjort så att jag automatiskt får kämpa mer.

Man har så jävla mycket att bevisa hela tiden. Dom är på en som hackspettar, men jag skulle seriöst talat aldrig sjunka så lågt och skylla mig själv för det. 
Det känns som att man står fastlimmad på en balansplatta med någon brevid en som hela tiden skriker ut; Båda fötterna på jorden Jennie, båda fötterna!

Det handlar inte om att jag inte har någon inkomst, det handlar inte om att jag är ostabil, det handlar inte om att jag inte hittat mig själv än.
Det handlar om att det hela tiden kommer kännas för mig som att det är dömt att misslyckas när jag aldrig får chansen till att försöka.

Jag var så jävla rädd förr. Ständiga oron över att misslyckas har relaterat till ett strävande efter det. Det är precis som att jag har det som mål.

Påstår inte att det är någons fel detta, skulle aldrig komma mig för. Men hade jag bara fått utvecklas så hade jag aldrig haft dessa åsikter över huvud taget. Oavsett hur lite ni tror att jag verkligen menar med mitt ord misslyckas så är det så jag känner, jag är en väldigt skör och sårbar människa, krävs inte mycket för att jag ska gå sönder men jag självläker alltid.
Men det jag lär av mitt egna beteénde är en vetskap många går miste om.
Det där med att alla behandlas lika var inte riktigt våran grej i en värld, ett land och en atmosfär som detta.

Nu ska jag dra frasen ni väntat på, den bästa av de alla; Jag är inte så liten som ni tror nanananana. (Tyvärr är jag t.o.m. såpass vuxen att jag insett att jag föralltid kommer vara yngre än er - hoppas ni hittade sarkasmen).
Men jag har sett så jävla mycket mer. Har ett svårt förklarat synsätt på människor med andra värderingar i livet. Därför tar jag aldrig så seriöst på varken mina eller andras fördomar. Jag älskar dom ändå. Vi andas samma luft och lever i samma värld.
Dock får man ibland inte tycka saker, för bara man ser positivt på en del klassas man automatiskt som en av dom. "DOM DÄR" ni vet, ja det är klart.

Ska försöka skala lite, så att ni får känna lite på THE REAL ME, i framtiden. Oh yeah.

Jag vet vilka som kommer förstå. Ni är bäst!
Jag blir starkare.

P.s. Ta inte negativt åt er, detta är mina tankar. Jag älskar er alla puss!

Godnatt med er.


Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.

Jag är så jävla glad att jag har hittat en vän för livet som är nästan likadan som jag.

Ni får den första bilden i historien som ens togs på oss två,
då vi kommit över våran hat period och börjat umgås.

Sedan får ni också den senaste bilden som togs på oss.


Vassegoa :D


Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.

Att jag röker, givande.


Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.

Hmm, jag tycker konstigt nog att en miljon inte låter som mycket pengar, men det är det ju.
Jag skulle resa jätte mycket, ta en intensivkurs till körkortet, köpa massa materiella saker och sen ge en viss summa till hjälporganisationer förmodligen.
Tror jag skulle köpa mig en lägenhet och rusta upp den, kanske börja tippa också.. då har man ju ändå "råd" att förlora om det nu skulle vara så.
Värt!
Dag 6 – Typ av killar jag faller för.

DOM SOM FÄLLER MIG ÅH ROLIG!!!!!!!!!!!!

Jag faller för killar som är jätte dryga, o helst av allt ska dom ha rätt mycket bakom sig.. vara jordnära, lite knepiga, tänkare. Men sen kan jag ju också falla för charmtroll såklart, men dom får helst inte vara för snälla, inte sådär mesigt snälla. Sen krävs det att dom bryr sig om mig väldigt mycket, tror jag är en sån person som behöver endel uppvaktning, men aldrig till överdrift då för då blir det bara äckligt. Sen är det ju en fördel om man typ skrattar mycket ihop och gillar samma saker osv osv. Utseende ja, alternativt. Inte Håkan Hellström bögigt utan då tar jag hellre Kurt Cobain (om han hade levt). Får absolut inte vara blek, o helst ha brunt hår o mörka ögon! (helst svensk) JA NI FATTAR, BRA.

Fan va rörigt, puss.


Kärlek vid sista ögonkastet.

Det här är svårt att förklara, kanske inte bara en vanlig låt om min vardag. Toppar och dalar, jag gav dig mitt hjärta bara rakt ut, hmm det är min dåliga vana. För det blir så ibland jag vet, det tar tid och jag tror jag vet,
vad vi gjorde för fel, passionerat men okontrollerat, hah idioter. Och jag vill bara känna hur det känns, tänka tillbaka bara minnas nån sekvens. Våra stunder vi hade, tankar idéer, din lukt i din nacke, pussar, och skrattar
åt sista gången vi delade en spliff på balkongen, satt uppe på natten.

Och jag minns när jag mådde kasst, du sa jag kan dra vårt last. Det kommer funka, måste funka, nånstans där så finns vår plats. Det kommer funka, måste funka nånstans där så finns vår plats. Den enda personen som tagit upp min tankekraft 24/7.. Baby Sau daji,  som en brasse sagt! Och jag trodde jag borde va trygg vi gör det tillsammans och hon har min rygg. Oh shit vad jag älskar dig trots att jag knappt visste vad dom orden betydde.
Och det vet jag typ inte ens idag, det gick för fort vi vände blad, från ett sånt förhållande tar det lång tid att tända av. Det bästa sex jag haft i hela mitt liv, jag nästan, jag nästan skäms över att säga det högt. Ibland så skippar vi snacket vi bara vet vad vi vill. Det kändes nästan överflödigt och använda rösten, okej.

Fyfan vad sjukt att man kan känna sån passion, vi åt och drack & grät och vi skrattade och vi kom ihop. Som bästa vänner som har tagit det till nästa level, där vi bara hoppades men fick se vad som hände.Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.

Ha tillbaka dig som riktig vän.
Tänker ofta på hur lite kunde göra så mycket, vi umgicks knappt aldrig men jag visste ju iallafall att du fanns där.
AE nu börjar ja böla så nu skiter vi i detta!

(Imorgon ska jag på dop för den lilla prinsessan Miranda) PUSS


Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.

Ja detta var ju en rejäl fråga, utmaning eller vad man nu ska säga.

Mina första och främsta mål i mitt liv är att komma i fas med mig själv. Jag mår ju inte sådär överdrivet bra som de flesta vet. (Hatar att säga det, vill ju vara den som mår bäst). Samt att klara gymnasiet med hyfsade betyg.

Mina drömmar är att jag ska ha ett jobb som jag trivs med, jag trivs i jobb miljöer som är stressiga och väldigt sociala, därför hade jag tänkt mig att då utbilda mig till bartender, å andra sidan är oftast inte bartender ett heltidsjobb, beror väl på vart man bor. Annars finns det inte mycket mer relevant just nu än servicebranschen. Och jag gick inte hotel och restaurang, (jag var naiv och dum i huvudet när jag valde inriktning). Men det ska nog inte vara några problem för det, brinner man för något så går det.
Har dock nu på senare tid vidgat mitt synsätt på just det där med yrken och börjat fundera på behandlingsfronten. Tror faktiskt jag skulle ha bra hand om människor med större problem, när jag läkt helt själv. För att bli erfaren måste man uppleva. Så är det bara!

Sedan att i mina äldre dar finna en go karl och ha några barn sisådär, (karln får gärna vara rättså alternativ). Önskningarna är väl detsamma, vara lycklig och leva ett långt fint liv. Ha roligt och resa mycket på vägen! låter rimligt va? Gött.

Nu hoppas jag fan ni läste. PUSS!
Dag 3 – Min favorit årstid och varför.

Min favorit årstid är nog våren, eller precis där snäppet till sommar.
Anledningen är nog ganska enkel, för att vem älskar inte våren? Dock hade nog de flesta svarat sommaren men jag tycker att det går över så jävla fort, våren är mycket bättre på så sätt att man trivs för att det är varmare + att det snart då är sommar. Sen på våren känns det som att det är mer variation när det gäller kläder, på sommaren måste man ju typ gå naken för att inte svettas ihjäl. Meeeen jag älskar sommaren för det!snart snart snart!


Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.

En person jag vill träffa just nu är charmtrollens fader och mitt livs kärlek;

Pete Doherty.

Gylfen <3
25 days.

Ska gaya mig lite igen och göra en såndär 25 dagar blablabla. (Belinda tvingade mig lite faktiskt).

Dag 1En bild på mig + 10 fakta om mig.
Dag 2
– En person jag vill träffa just nu.
Dag 3 – Min favorit årstid och varför.
Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.
Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.
Dag 6 – Typ av killar jag faller för.
Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.
Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.
Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.
Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.
Dag 13 – Mitt drömbröllop.
Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen.
Dag 15 – Någonting jag ångrar.
Dag 16 – Innehållet i min väska.
Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.
Dag 18 – Vad jag åt idag.
Dag 19 – En bild på det jag köpte senast.
Dag 20 – Min favorit film.
Dag 21 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.
Dag 22 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.
Dag 23 – En låt som får mig att gråta.
Dag 24 – Mitt favoritprogram – och varför.
Dag 25 – Min favorithögtid.

(En gammal charmig bild så ni får lite nytt att glo på)10 fakta nu då.

- Jag har en korthårig perserkatt som heter Petit.
- Jag bor ensam, fast ne.. Har Belinda som inneboende.
- Jag älskar svenska filmer!
- Jag har en stor förkärlek till allt som har med det ljuva 60/70-talet att göra!
- Jag har en väldigt bisarr humor, mycket könsinriktad osv osv..
- Jag brukar omedvetet och medvetet leka man ibland.
- Jag ska utbilda mig till bartender när jag har råd.
- Jag har diagnosen OCD.
- Jag är norsk till hälften.
- Jag har alltid gillat att umgås mer med killar än tjejer.
- Jag har en onormal sko fetish.


Tycker det är roligt att intervjua mig själv med en lista.


Vad heter du? - Jennie!
När är du född? - Den 17:e Augusti, 1992.
Vad har du ätit idag? - Kycklinggryta med ris.
Vad har du på dig? - Mjukiskläder.
Trivs du med ditt liv? - Nja, inte allt kanske.
Är du bortskämd? - Lite.
Har du några komplex över ditt utseende/kropp? - Man har alltid saker man gillar mindre.
Vad tycker du om dig själv? - Jag tycker väl rätt mycket om mig själv?
När spydde du senast? - Ett tag sen nu faktiskt!
Är du singel? - JAAAAAAAAA!
Gillar du någon just nu? - Gillar många människor..rolig.
Är du galen eller lugn? - Både och!
Vad tänker du på just nu? - Testiklar faktiskt.
Har du varit full någon gång? - Lurig, ja.
Är du oskuld? - Nepp.
Har du haft sex på fyllan? - Jah.
Hur många har du haft sex med? - Givande! men aaavisst skäms inte, 13.. tror jag.
När hade du sex senast? - Någon månadsen kanske sisådär.
Med vem? - Men FOHELVEDE, Käft.
När kysste du någon sist? - I helga! Pfft, kysste är nog sveriges fulaste ord.
Har du några syskon? - Ja, tre underbara!
Hur mår du idag? - Inte helt nöjd med dagen tyvärr.
Vem fick du senast sms av? - Posten.
Vad stod det i meddelandet? - "Du har ett paket att hämta blabla på preem blabla."
Vad ska du göra nu? - Kolla på när kirurger opererar folks kön och diverse.
Har du körkort? - Sen.
Går du i skolan? - Helst inte men okej, ja det gör jag.
Trivs du i din klass? - Åh ja!
Vad ska du göra till sommaren? - Till sommaren hoppas jag att jag har kommit längre med mitt körkort, och skaffat mig ett jobb.


Nu var det ett tag sen här.

När jag får pengar ska jag köpa dessa ting.

PUSSSROLIG LISTA!!!!!!

Vilken färg har dina skor? - Jadu.. svart, grå, lila, röd, vit, rätt standard.

Hur många sms har du skickat med din telefon? - Det är nog inte så jättemånga med den jag har nu eftersom den är rätt ny.. Iphone!!!!!!
Vem är nummer 9 i din kontaktlista? - Brinck.

Vilka finns i din "mottagna samtal"lista? - Sjukanmälnings Ulla.

Vilka namn finns i din smsinkorg? - Men alltså det finns ju massa luriga, Mamma, erika, Moa, Sebbe, Jonathan, Anton, Mattias, Jim, Belinda. osv osv..

Vem kysste du senast? - Tobias.

Vem kramade du senast? - Petta.

När såg du din bästavän senast? - Ser na 24/7, så jävla jobbigt.

Din favoritfilm? - Pirates filmerna, alltså.. Jag har massor.

Din favoritlåt? - Jobbigt men.. Lost art of murder med Babyshambles.

Bär du på en stor hemlighet just nu? - Neeesch jag är inte hemli!!!!

När vaknade du imorse? - Första gången 05.20.

Gillar du hästar? - Underbara djur!

Vem hade du velat träffa just nu? - Eric Bäckman, ååh kyss mig!

Vilket är det bästa året hittills? - 2007.

Är du kär? - Nej, så jävla gödddd!

När drack du alkohol senast? - Lördags va?

Är du en rökare? - Lät coolt, ja!

Föredrar du snus eller rökning? - Spyr tydligen av snus så jag får tyvärr säga rökning. Men vadå, jag FÖREDRAR inget egentligen.

Vad heter du i mellannamn? - Victoria.

Har du en blogg? - Tydligen?

Vilken klass går du i? - Sagoprinsen!

Är du oskuld? - Ney.

Ditt favoritband? - Jag har ju en massa goingar, men jag får säga The runaways och Babyshambles.

Din favoritartist? - Finns ju då endel där med.. Men om inte självaste Pete Doherty så får det bli Joan Jett! Haha fan vilken urskiljning från banden......NOT.

Thåström eller Håkan Hellström? - Thåström är ju charmigast... ALLTSÅ TYST BÅDA ÄR BRA!!!!!

Göteborg eller Stockholm? - Götteboarg.

Vart bor du? - Tranås.

Vart vill du bo? - Göteborg eller Jönköping, eller typ Eksjö.. dom pratar charmigt.

Vilken låt är nummer 6 uppifrån i din spotifylista? - (Har ingen lista, men kan väl ta från mina starred då!) LA BOMBA!!!

Vilken låt är nummer 6 nedifrån i din spotifylista? - All in the name of med Mötley!

Vem skrev åt dig på msn senast? - Till mig? Jim.

Vem skrev du senast sms med? - Moa.

Vem ringde dig senast? - Moder.

Om du går in i ditt fotoalbum på mobilen, vad är det första du ser? - En stor fet kopp med varm oboy!

Blind eller döv? - Döv. Eller vafan inget?!!!!

Har du MVG i något? Isåfall vad? - Nej!

Hur gammal tror du att du kommer bli? - Men lurig fråga..

Vad vill du jobba/jobbar som? - Bartender/servitris.

Var är dina syskon just nu? Dom är antingen hemma eller jobbar.

Senasta kändisen du såg? - Haha sista bandet på peace, måste ha vart självaste JAY-Z!

Favoritkändis? - På vilket sätt kändis? Har endel jahej.

När åkte du bil i mer än 15 minuter senast? - Söndags.

Har du piercingar? Isåfall, vart? - Jo, jag har i tungan, i naveln och i min tutte!

Vilken är den senaste låten som fastnat i ditt huvud? - Tycker inte ens om den men "jag kommer" med Maggio.

När grät du senast? - Några veckorsen var det nog.

Är du vig? - Ja faktiskt!

Vad står det i ditt senast skickade sms och vem var det till? - Till Moa - Förstår det haha, blir inget gjort ändå.

Använder du hårspray? - Ja.

Vill du vara singel eller ha ett förhållande? - Jag vet inte men just nu så är jag riktigt sugen på att hata män och eftersom jag inte är lebb än så blir det nog singel ett tag till!

Har du varit tillsammans med två samtidigt? - Det vore gött, men nae.

Uppsatt hår eller hängande? - Hängande hår är så skönt att ta i, men uppsatt är ju alltid skönast.

Vill du gifta dig i framtiden? - Eric Bäckman, eller typ Doherty, Eller kanske Ronnie Radke.. Någon av dom borde jag ju kunna få iallafall?

Vilken vän vet mest om dig? - Belinda, och sen äre nog Moa och Erika <3

Har du varit vän med någon som du inte tycker om nu? - Det har jag nog ja.

Vill du bli modell? - Nej det tror jag inte.

Din bästa tjejkompis? - Belinda.

Bästa killkompis? - Alltså Linus och John tror jag.

Vad var det senaste du installerade på din dator? - Skype!

Vem är den perversaste person du känner? - Pierre haha..

Vad tittar du först på hos killar/tjejer? - Man TITTAR ju på utseendet först, du som gjorde dessa frågor blev precis ägd, av mig <3

Favoritdryck? - Kaffe är ju förjävla gott.

Favoritdryck innehållandes alkohol? - FRÅGA INTE ENS, ÖL!!!!!

Senaste CD-skivan du köpte? - Men det minns jag ju inte.

Har du några plancher i ditt rum? På vem/vad? - I mitt rum haha.. Nej det har jag ej.

Vad ska du göra i sommar? - Förhoppningsvis jobba. Kanske till någon mysig festival, sedan umgås med mycket vänner och dricka alkohol.

Har du haft oskyddat sex? - Ja!!!!!!!!

Hur många har du strulat med på en kväll? - Cool, det är väl standarden.. typ 2?

Har du rökt på/knarkat? - Ja, herregud.. går ju inte.. misär.

Hur ofta festar du? - Helger, mestadels.

Favoritskådespelare? - Alltså tyst.
Favoritkomiker? - Mia Skäringer!

Har du varit med på TV? - Nej.

Vad kollar du helst för TV-program på morgonen? - Det hinner jag nog inte med, så inget.

Snyggaste kändisen? - Eric Bäckman (åh), Ronnie Radke, P Doherty, Ville Valo m.fl.

Vart vill du resa innan du dör? - Jag känner ju då att jag vill resa rätt mycket när jag har pengar men jag vill ju inte dö efteråt..Kimstore.se

Har beställt lite ringar osv från Kimstore.se. Är så sjukt billigt och jätte snygga grejer! U have to have it..
Finns även en tävling:

http://kimstore.blogg.se/2011/february/tavling.html?_tmp=6f8f652663ecbb46bb0c57233f637fca0bb719ddJennie

Jennie Min profilbild

Jennie

RSS 2.0