Varför åkte Vanessa ut?!

"Vart är det svenska samhället på väg idag? Det är på väg att bli som USA, allt ska privatiseras. Privata aktörer vinner allt mera politisk makt och skatter reduceras till deras fördel! USA är det ultimata extrema slaveriet där boskapen styrs av dem rika ägarna bakom kulisserna, och politiker är bara deras marionetter, utomordentliga experter på retorik. Yes we can!

Slavar där är så väl dresserade att de hoppar på ett ben, stoppar ett finger i stjärten samtidigt som dem skriker: ”Jag är en dum taliban”, om en snubbe på teven påstår att man måste för att inte hamna i helvetet, enligt en expert i idiotologi! Oh lord Jesus!

Ensamheten gör att vi känner oss som gråa möss och vi begår därför många själviska handlingar, vi är inte själsligt tillfredställda och blir bittra, egoistiska och snåla. Osolidariska, illojala, hatiska, gnälliga, hatiska, intollernata och detta gör att vi vänder oss mot varandra och utövar maktspel, egoism och isolerar oss ännu mer. Allt detta bara för att vi inte älskar oss själva. Ser ni inte att dem inte vill att vi ska sammarbeta? Vi glömmer att vi är flockdjur och har varit så i hundratusentals år, kärnfamiljen fördöms i moderna samhällen, tänk bara hur du tänker när du ser en somalisk kvinna i burka med sju små pepparkakor i afro efter sig, hur tänker du då?"

- Vanessa Lopez.


Kommentarer
Postat av: Ewijka

Så jävla rätt, hon va ju fan helt körd mot slutet. Omogen as hell -.-

2011-04-04 @ 23:09:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0