Mitt påsklov osv.

Ja ni nu var det ett tag sen här, förstod att det skulle dröja ett tag efter att min utmaning slutat.

Påsklovet invigdes på fredagen med grillning med fina vänner utanför mig, vi vart fulla och kramiga. Dagen efter körde vi på grillning igen och blev fulla och galna.
Söndagen var jag Clara och Belinda sega cheyer, så vi tog bilen till höganloft, drack kaffe och snackade bravader. Måndagen började bra med fint väder, vi grillade ute hos mina föräldrar och sedan övernattade jag och Belinda där, Clara åkte hem och laddade inför morgondagen.
Tisdagen körde vi all in igen, grillade och Claras vän från Lkpg Olivia hälsade på. Jag hade lite spontanfest och vi njöt hemma hos mig med fina videos och dans (?).
Onsdagen, började med basmälla. Jag mådde nog värst av alla med tusentals härliga dagenefter spyor. Nomnomnom. Vi drog senare som bakisrutin upp till höganloft och drack kaffe. Efter ett tag åkte vi och hämtade upp John som motvilligt som vanligt fick oss att besöka romanäs ödelagda "psykhem". Inget mer hände den kvällen.
Torsdagen hade vi hört skulle vara en festlig afton då vi nyktrast i stan (faktiskt) vandrade ner till gapet för att se om vi skulle platsa någonstans på gräsplätten. Det hela resulterade i att vi konstigt nog fick tag på en dunk vin, satt på en parkbänk halva kvällen och hade faktiskt skitkul. Tills vi vingliga som fan vandrade iväg till Pierre där efterfesten var i full gång. Sen gick vi hem, hörrni. Vilket innefattade fina videos och en rejäl jävla faceplant á la Jennie.
Fredag, började dagen tidigt med att åka ut till mina föräldrar och äta påskmat med släkten (iallafall de flesta). Otroligt mysigt trots ännu en rejäl baksmälla. På kvällen körde vi all in igen och mångas magar började säga ifrån. Men det gav vi inte vika för. Grapparna spelade FIFA men det valde vi kvinnor att stänga av och ja, sen var det igång igen.
Lördagen var vi och hälsade på i Sjöarp igen, sedan förade vi en snabbis med männen och sedan blev vi lite halvt bjudna till parken där det skulle spelas house. Det var trevligt trots att vi inte hade pengar till några som helst drinkar, Clara vart bjuden titt som tätt så jag och Belinda blev pessimister och gick tillbaka till John och Misha och drack öl. Kvällen slutade som alla andra kvällar, vi vandade storgatan hem i gryningen med suddiga blickar. Vaknade bakfulla men blev pigga relativt snabbt då vi insåg att det faktiskt bara var Söndag. Vilket innebar att vi var lediga dagen efter. Därför bestämde vi oss för att käka middag ute och sedan bege oss till männen för fest igen. Kvällen var ung och vi blev bjudna på drinkar tills det började susa i kåpan. Efter ett tag hör vi världens jävla smäll precis nedanför balkongdörren. Tittade ut och där stod två totalkrashade bilar. Sprang i reflex och panik ner och jag fick ta hand om en söt flicka som var i chock och hade skadats till viss del. Ringde för första gången i mitt liv 112 och de kom direkt. Tyvärr är Tranås inte världens duktigaste på mänsklig service så jag fick iprincip ta hand om flickans chock ensam. Tills de alla tre inblandade i bilen (som hade kört in i en annan bils bak, med en bromssträcka strax innan på 80m) var i god hand påväg till eksjö. Vill inte ens tänka tanken om de inte hade haft bälten. Men nu är allting okej iallafall, som tur är. Ni hade änglavakt, kom ihåg det. Efter några samtal med polis och brandmän vandrade vi hem, lagom skärrade klockan halv 6 på morgonen sisådär. Måndagen därpå ägnade vi åt bakisdag med en rejäl frukost. Sedan slappade vi ända tills det var dags att ladda inför praktiken. (som förövrigt är helt okej för både min och Belindas del). Clara peppade skola.

Till er vuxna som tycker att vi är naiva och hänsynslösa som söp bort vårat lov -Vi är unga, inte vuxna än och firade vårat sista lov. Det blev lyckat, tycker vi iallafall.

Lite bilder från veckan för dom som vill ta del.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0