Kvar i nåt jag lämnat.

Nu känns det verkligen som höst. Fyfan, som singel så hatar man hösten. Tror de flesta gör det, som inte är über lyckliga med något annat i livet då. Jag ska inte säga mig vara olycklig, tror knappt jag vet vad det innebär att vara det, det låter så tungt. Jag älskar mitt liv och vill inte byta ut det, bara vissa delar. 
Från det ena till det andra så tror ja att jag ska köpa mig 10 uggs iår, med tanke på den förra vintern. Usch jag ryser av att bara tänka på det. Lite duktig har jag varit idag iallafall och mailat 7 praktikplatser i Göteborg, hoppas på att man får någon av dom. (Tack för tipsen förresten ida.)
Dagens vill ha som det så fint heter, älskar att kolla på ting när jag är deprimerad (inte olycklig)!



kilklackarna är från have2have.se såklart och jag känner verkligen att det är så med dom!

Det är långt emellan vyerna ibland.

Mja nu vart det ensamt igen, eller det känns så jävla ensamt. Fast nej, jag har ju petitten och belindan. Vet en som vart betuttad i kissen iallafall, han ville ha med henne hem, men icke! Ska till skolan imorgon och gå hela veckan har jag lovat mig själv, hatar att verkligen inte ha ett endaste sug alls att gå till skolan men men. Är ju tydligen Layoutare nu, med INGEN från min klass och sitter i andra sidan av klassrummet (redaktions salen?) Sadface :(

Ingen rubrik.

Just nu sitter jag med en uppmärksamhets beroende katt vid datorn, ska snart ner och möta mattias. I helgen blir det off från omvärlden, ska bara ta det lugnt. Heejheeeej.

Warp 1.9.

Nu håller min stationära dator på att lagas (tack viktor). Men så har min bärbara blivit sjuk dvs lika sjuk som min stationära dator var. Så det blir att åka till skole på onsdag tydligen, för imorgon hade vi ingen skola. Pappa robert har talat om för mig att om man inte har något bra virus program eller inte uppdaterat det man har så kan man knappt gå ut på aftonbladet utan att bombas av bacillusker, det visste ju då inte Jennie den mest kunnigaste personen (i världen) när det gäller datorer även att det låter ganska uppenbart. Idag ska jag och belinda knapra falukorv igen, för den förra vart så extremt god och för att vi inte orkar med några större avancerade måltider i nuläget.

Jag vet en vän, som är lika mörkrädd som jag, vi gjorde slut idag.

Sugen på att be marita göra mina naglar igen, känns så jävla skönt när hon masserar händerna när man är klar, och för att inte tala om den snabba torkningen, blir ju aldrig så när man målar själv, ibland torkar det ju inte ens över en natt. Hon är ju så duktig med och har en jätte fin salong. Får nog bli ett besök snart! Sen så är jag lite lycklig idag för att jag har hittat en klänning som jag har letat länge efter på tradera. Så jävla fin och inte alls dyr. Får hoppas att jag vinner den. Påtal om något annat så var ju mina älsklings girls här igår och partajade lite, skitkul var det och det kommer göra om garanterat! För att lägga till ett lite negativt avslut som jag är rätt duktig på så är det fullmåne inatt. Gött.


Fortunate son.

Jah nu sitter man här återigen en lördag och känner att alkoholintaget igår kunde minskats med några procent, petitt kollade konstigt på mig när jag kom hem. Förstår henne, men jag ska inte klaga mer än så för det var verkligen skitkul igår. Synd att erika inte kunde följa med ut men det blir fler gånger. Nu så dricker jag kaffe och tänkte snart tvinga belinda att hjälpa mig att plocka iordning lite för ikväll kommer äntligen mina älsklingsflickor hit och ska fiesta lite. Äntligen kan jag rycka upp leget i nyllet på vakterna.

Polka dot.

Sitter och förälskar mig mer och mer i tradera, fyfan vad jag älskar 50 tal och pinup. Tänk om man skulle kunna få orka/ha pengar att kunna gå sån till vardags, jag skulle tagit chansen direkt. Funderar på att buda lite på tradera men kan inte bestämma mig riktigt över vilka skor som skulle passa bra till denna klänningen? Troligtvis pumpsen men jag har alltid velat ha "mormors skor" med.


bilderna är från traderaaaaa ofc. Puss i röva!

Let's get undressed.

Idaaag har jag varit på sjukhuset och äntligen tagit min sista gardasil spruta, jag som är relativt spruträdd tycker det är skönt, mm. Imorgon blir det tandläkaren vilket inte känns bättre direkt. Väntar just nu på att maten ska bli klar, jag börjar fan bli duktig på att laga varierande maträtter, idag blir det falukorv och potatismos med någon röra i, bättre än ägg och nudlar eller ägg och makaroner (vilket är så jävla gott, men det blir rätt mycket ägg konsumerat i längden). Ja ni vill veta, det vet jag ju.

Gööööött börjar bli hungry, har bara druckit kaffe än så länge idag.

Come give me love.

Hejohå, nu är jag faktiskt ganska glad idag, inte för att jag råkade försova mig (andra dagen i skole, skärpning jennie) men det blir ju så nu när man varit van vid sommarlov. Utan för att jag har beställt världens bästa gitarr! Äntligen säger jag bara. Har längtat efter den dagen då jag faktiskt haft tillräckligt med pengar som jag sparat och inte slösat bort på annat, för att kunna köpa mig något som jag velat ha länge. Jag som har slösa i andranamn också, känner mig riktigt stolt! Påtal om någonting helt annat så blir Miley 4 månader på söndag, och jag kan inte fatta det själv att det redan är fyra månader sedan jag stog i köket och fick hjärtklappning när bror min ringde och talade om det, så tiden går nog rätt fort ändå. Därför ska jag ta vara på tiden och försöka ge skolan chansen så jag kan rätta till mitt betyg i engelska b och sträva efter att gå ut med ett slutbetyg. Så man kan vara stooolt över sig själv, som mattson säger.

Det är att leka med eld.

Tänkte passa på att tipsa om en väldigt bra bok som känns oerhört bra att titta i ibland.








Du fick för stor del av mitt liv, jag kunde inte andas tillslut.

Kanske var dags för ett inlägg, är ju trots allt min bday idag! Firades med att börja skolan, slås ihop till storklass, inte ha något klassrum, vara en poäng ifrån att vinna en bra mus samt komma en halv minut försent till rese för att hinna med halv tre tåget. Nej nu var jag pesse, jag har blivit stor chey nu, och äntligen behöver inte jag vara den där som alla måste tänka på för att jag inte kan följa med på krogen! Så i helgen blir det ju då som sagt ferre och det ska bli skit kul att täffa girlzen igen. (lika kul på fredag med mer familje fest).
Prövade förut att köpa cigg på statoil för jag vet att dom brukar va rätt leghårda där, fick jag visa leg? Nej, självklart inte, egentligen hade jag bara viljat ta fram det och trycka upp det i nyllet på na :D Jag är verkligen inte det minsta sugen på skola känner jag, víssa lov när man har vart borta länge har man iallafall en liten känsla av att man längtar tillbaka, det hade inte jag igår. Så helst av allt vill jag bara hoppa av skiten för jag är så trött på att vara på prov jämt. Men det ska jag icke. Lagade skit god papparobert mat idag med belinda, det vart lyckat och precis lika starkt som hans brukar vara. Känner att jag bara slänger in meningar som jag kommer på direkt i huvudet i det här inlägget och nu såg jag att det blivit för långt så vi stoppar där!

p.s jag har nog snart min fina gitarr, ibland är det underbart att fylla år! och tack igen för alla miljoner gratulationer på fb och i övrigt som jag inte orkat svara på. Antar att jag får så mycket för att min födelsedag är lätt att komma ihåg för mina äldre vänner, min syster och jag har ju samma dag! Pussja!

Vad ska jag skriva för att du ska bli berörd?

Hej, hur är läget då? PISS.
Jag mår piss, ja det gör jag, eller rättare sagt har jag nog mått mer piss än bra sedan mars. Så från och med nu ska jag sluta vara oärlig med svaret efter en sådan fråga. Fast det är nog många som svarar bra utan att tänka efter vad man egentligen säger, det ska ju låta bra eller hur.
Vissa människor ska nog inte lyckas, men nu är jag patetisk och uppgiven.
Är det min tur snart? Jag tycker iallafall själv att jag förtjänar det efter all denna misär.

Fattar inte du vad du gör? jag kommer bli svart när du är klar med mig ditt jävla helvete.

Blah blah blah.

Ja, nu har man varit seg igen, kan bero på att min bakfylla efter kräftskivan i lördags nog hållt i sig i tre dagar. Det vart en hel den lakrits shots och om jag känner mig själv väl tål jag inte alls många shotar egentligen, men det vart nog fler än vad man kan räkna på en hand iallafall. Ja, snart börjar skolan också, vad mer kan man säga om det, jag längtar inte dit, även om det sägs att tvåan är den jobbigaste perioden i gymnasiet så tror jag inte att trean kommer bli så mycket bättre trots att vi varken har matte, engelska, svenska eller idrott. Men men, nu ska jag inte deppa sönder över det. Kräftskivan var iallafall helt underbar! Och snart firas det fördelsedag förfullt med mina bästa b-rudar! (lördag 21 augusti) för er som inte vet än. Nu ska jag och belinda trycka i oss varsin flintastek :D

min dator blev otroligt sjuk idag btw.

Cup a soup.

Godmorgon, måste bli ändring på min dygnsrytm snart. Ska snart koka till mig en as god soppa tänkte jag. Frukost halv 3, mmm.

fast kyckling curry ihi


Belinda försökte dra ett skämt nyss.

Jag har inte så mycket att säga. Var ute hos mamma och dom igår tills idag, grillade och sånt. Saknade min kisse gjorde jag med men hon va så snäll när jag kom hem idag, följde efter in till köket direkt. Jag är så stolt över mig själv att jag inte stökat ner i lägenheten på hela 1 dag, men antar att det är för att vi har vart borta över natten iofs. Nej, nu ska jag slänga in ett par bilder på hur fient det är och sen ska jag klia mig i håret.

tavloooor
 

har ändrat rätt ofta i vardagsrummet kom jag på, men nu är jag nog helt nöjd!


Min lilla platta älskling

Jennie

Jennie Min profilbild

Jennie

RSS 2.0