Nu får ni hjälpa mig igen.

Vilken ser skönast ut?






Welcome to the end of days.

Sitter i skole, ibland irriterar det mig att allting är så obestämt på Johnbauer, hade tänkt ta våran lilla tid nu till det stora projektet som vi har, att fixa rekvisita till pinup bilderna men icke.. istället var det så viktigt att vi var där för att få tillbaka våran rättade projektplan, fan va viktigt! Ibland undrar jag.
Men ska inte pessa mer nu, för jag kommer iallafall hem till en nystädad lägenhet och en platt underbar katt.


Kallt.

Har alltid fattat det som att canada goose är en jacka för täta människor, men herregud.. jag förstår folk att dom lägger ut dyra pengar på istidskläder, jag höll på att frysa sönder idag och ändå är det inte många minus alls.
Jag ska fan förbereda mig på en riktig vargavinter iår. Tänker inte frysa ett skit. Gå med skidställ jämt. 

Sen jag brukar inte vara dålig på att själv bestämma vad jag ska ha men nu är det kris.
NI MÅSTE HJÄLPA MIG OCH GÖR NI INTE DET SÅ KOMMER JAG ALDRIG MER.. SKRIVA INLÄGG. (SÅ SIND)

VILKEN??










I mitt rymdskepp skrattar jag.

Jag ska släpa mig själv till psyk imorgon, verkar som att mitt psykologhat har runnit ut. Nu sätter jag fan stopp för detta helvete. Detta blir nostalgi, känner mig knäpp faktiskt.
Funderar på att ta med min lilla kobra. (petit ser ut som en sån när hon gäspar, ska förresten döpa min flicka till det om jag får någon.. gillar uttalet och det som låter så farligt).

Måste säga att det var rätt svårt att få till det, hon gäspar ju inte på kommando

Pedal boys!

Snart ny vecka.
Helgen har varit lång och som vanligt, var dock på min brors 30 års kalas idag, alltid kul att umgås med släkten och träffa alla små bebisar som bara blir större o större! Jag vill ha en iphone 4 har jag tydligen kommit på nu, fy va avundsjuk jag är på alla mina syskon.
Sen till jul så önskar jag mig en rund stor matta och en platt tv, (eller iallafall bidrag till en).

give me!!!!!




Egentligen vill jag bara våldta din facebook wall med ett dussin fuck you finger, och egentligen vill jag bara be dig dra åt helvete men jag låter dig mosa mig istället. du har gjort ditt nu, finns inte energi - jag är ute.

Cause we're the queens of noise.

Äntligen hemma efter ännu en dag på willan! Känns i benen och kroppen något brutalt. Antingen är jag väldigt lat att springa runt konstant 7 timmar om dagen eller också så är jag ovan, haha. Förmodligen båda kombinerat. Fick endel grejer och GLÖGG av mor förut, fan va jag älskar glögg, blir ju sån julstämning.. nej nu börjar jag ju bli för optimistisk. (hatar det mesta som har med julen att göra förutom ljusen, glöggen och gemenskapen).
Förresten, någon som vet något ställe med någon bra mobbe? Jag söker en ny, min är snart totalt kaputt.. skulle vilja ha en iphone och det känns som att man verkligen ska få betala numera för att få en bra mobil. (kärring varning på den meningen). Då kan man ju lika gärna slå på stort.
Bjuder på veckans med min favoritkvinna!

Turn up that radio, hear the rock and roll.

Har städat lite efter helgen, så nu är det cooozy i lägenheten igen!
Helgen var iallafall lugn för min del, mattias var ju här. Sen spontanringde min mor igår och frågade om hon skulle köpa en skohylla på das ikea som vi tittat på innan, det gjorde hon samt två lampor till mitt mörka vardagsrum. Så belinda och jag hade o göra, det såg så lätt ut att få ihop hyll fan men det tog sin tid. Efter det blev det tacos, jävlar va gutt det vart!









I don't give a damn 'bout my reputation.

Kan inte sluta titta på The Runaways filmen.
Är det bara jag som lite smått förälskad i Joan Jett framförallt då när Kristen Stewart spelar henne.. mhhhm fan va snygg hon är!


That's why I want you so bad when your gone, yeah!

Snart kommer vetlanda och hälsar på mig.
Belinda drar till linköping och jag är faktiskt väldigt avundsjuk på henne. Vill med träffa mina tjejer :(
Men det får bli lugnt för mig denna helgen, skönt det.. jag lovade ju det någongång i början på denna veckan, bra start iallafall.

Get down ladies you've got nothing to lose.

Åh vilken mysig låt va! inte riktigt mitt stuk av musik men den är så fin.

en hyllning till hans syster som är fem månader fri från drogträsket.

You could dance to that rock 'n' roll station.

Åh trött jag blir, eftersom min oerhört duktiga skoldator blev sjuk igen precis innan jag skulle till tunisien så tog belinda med den på lagning och fick tillbaka den, gött tänkte jag, då har man den iallafall över praktiken om det nu skulle behövas. Men nehe, då har våra dataklantkillar gjort något med mitt användarnamn och lösen så att det inte fungerar, snällt att dom talar om det då.
Iallafall, andra dagen på willys idag som faktiskt vart lite bättre, valde foppa tofflorna så antagligen var det därför. Just nu så ligger det chickenklubbs i ugnen, måste ju göra matlåda tills imorgon.. åh gud va vuxen jag är nu!




I beg your pardon.

Första dagen på willys idag då, i helvete heller att jag står upp, går eller springer omkring i 7 o en halv timma varje dag i två veckor, mina fötter är total katastrof, imorgon blir det foppatofflor. Annars var det okej, antar att jb har fått mig lat, men det är faktiskt rätt roligt ändå. Personalen är skit trevliga! Nu ska jag bara lata mig resten av kvällen och vila mina fötter, det var riktig jävla smärta dom sista timmarna haha.
Juste.. har också lovat mig själv att ta det lugnt med mitt drickande. annars kommer det fan sluta i kaos, jag drack från onsdag till lördag, även att jag satt hemma helt ensam från början vissa dagar. Sen börjar minnesluckorna från helgen sakta men säkert fyllas i och ångest är ju bara förnamnet.  



Bjuder på en låt som Maria påminde mig om i helgen, den lilla finnen!



Juste, ps. jag är lite kär i min hemmagjorda löslugg, hehe lurigt!

Galet.

Har tatuerat mig själv.. det ser ut som att någon unge har ritat det där haha.
galen i röva!



har luffarprickarna på handen med, dom vart faktiskt skitsnygga, har alltid velat ha såna!

To make your everyday life seem less mundane.

Ja, då är allt klart med praktiken då, blir på willys i tranås, haha mycket inom media denna gången också men det är ju fan ingen som vill ta emot en. Iallafall så blev platsen godkänd och tur var väl det. Dessutom ger det en ju chansen att ev få sommarjobb. För o inte glömma så verkade dom jätte trevliga som jag pratade med.
Snart är jag nog helt frisk hoppas jag, bara hostan kvar som brukar sitta i något halvår typ. Drack några öl igår och hälsade på hos Niclas där Merry och Fanny befann sig, stötte även på Maria på vägen in. Trevligt med lite gamla men ändå ovana ansikten i tranås för en gångs skull.


Africa.

Första dagen.

Rummet.



Tunisisk öl, skitgod faktiskt!



Alla katter togs om hand av några som jobbade där, dom var tama, friska och feta!

Andra dagen, den varmaste tror jag.

foodie.



Gatt i sola!

Fin peng.











Servitrisen som fullkomligt älskade oss!

En söt syster!

JÖRDGUBBAR!

Mami blev en julgran!





Morrn!

Rida kamel, alla skulle ha på sig slöjor.. det var viktigt!

Landet.







Större katt får man leta efter.



Det brann i fooden!

Det lockade att bjuda på sig själv!



Cutie sista!



Åka hem. Ledsen.


Tack mami och malin för en underbar resa!

Jennie

Jennie Min profilbild

Jennie

RSS 2.0