Tunisien.

ååå va bajsenervös jag är, nu sticker jag snart iallafall, planet lyfter runt 3! Ha de så bra alla här hemma, puss o kram!


Did you forget about me Mr. Duplicity?

Har vi inga virusprogram på våra skoldatorer eller? andra gången på denna terminen som min dator blir sjuk..
Idag så har jag bara varit allmänt resfebrig, antar att det blir värre om ett tag. Har solat, och inhandlat en bok, (tänkte ta med marilyn mansons biografi och läsa ut det sista jag har av den också om jag får dä movaa) och en kamera, så nu jävlar börjar det närma sig, har hunnit packa det mesta också haha, fan va jag är stissig jag är nu.

blidde ju gör bra bilder med kameran!





Pittsa.

Ovärd dag idag i skolan, åkte upp för att göra en uppgift som tog en timma, sen så åkte jag hem igen halv 11. Men men, sov från klockan 1 till klockan 7 nu ikväll, mer än vad jag sover på en natt haha, var så jävla sliten så både jag och belinda somnade och lovade oss själva hela tiden då klockan ringde att "en halvtimma till". Blev 6 timmar totalt, men jag behövde det, tror inte ens det kommer påverka min förmåga att somna ikväll ändå. Nu blir det snart kungarna av tylösand, patetiskare program får man leta efter, men fyfan va det är roligt att skratta åt fulla människor och drägg. Justää, fick idén om att göra hemmagjord pizza idag så det blir de till tvn ikväll!




Daugava.

Jag läste en blogg idag (tack vare erika!) som jag nog aldrig i hela mitt liv läst med en sån brutal gråt i halsen. 18 år och cancer. Hon var hela 18 år gammal, precis så gammal som jag är nu och fick avsluta sitt liv, nåt så oerhört mycket förtidigt. Det värsta men samtidigt bästa jag läste på hennes blogg var att hon accepterade att hon skulle dö, henne var det inte synd om, hon kände mer sorg för sina annhöriga. Hur kan man acceptera att man ska dö när man knappt har börjat leva? Herregud, har jag sagt till mig själv resten av dagen idag, va jag är glad att jag lever och att jag får leva mitt liv med mina anhöriga och vänner, att jag får livserfarenheter, att jag får gå klart gymnasiet, att jag får börja jobba, kanske skaffa mig en riktig utbildning, att jag får vara fadder och faster åt världens underbaraste brorsdöttrar, att jag får känna på den bittra ångesten av att känna mig totalt jävla meningslös och framförallt att jag får leva.

Sänder en tanke till anhöriga även om tiden gått.

http://cancer-18ar.bloggagratis.se/

Jag hatar cancer.

Cherry bomb.

Då var det snart ny vecka igen och på lördag åker vi! Så jävla gutt ska det bli. Dop i helgen för Miley och det gick ju jättebra, snällare unge får man nog leta efter, hon sa inte ett ljud ens en gång när jag höll henne över dopvattnet och hon blev blöt på huvudet, jag var rädd för det innan haha, ibland är det nog något allvarligt fel på mina nerver.
Nehe, har inte så mycket mer att tillägga idag.. helgen blev bra, tillslut. Och gudmorn fick sig t.o.m ett bevis!



Justä, tänkte köpa några/någon bok tills tunisien, någon som har tips på bra?


Fan dig, idag.

Ibland blir det inte som man tänkt sig.
Nu ska jag ta en öl eller två, och sedan vandra bort i kylan till fina själar.
Imorgon blir det dop för världens underbaraste Miley.
Vi säger stopp där sålänge.

Jag försöker att strida mot känslan.

Ärligt, jag beställde dom.. Men nu får det vara jättejätte bra på ett jätte bra tag! I går var jag och belinda med mammi i jkpg, handlade endel saker bl.a en byrå som jag kan ha massa saker som inte får plats i min garderob i, vi skulle egentligen försökt få med en skohylla hem också men det gick inte för bilen var för liten. Det tog mig och belinda 2 timmar att sätta ihop byrån, vad vare man skulle ha män till nu igen? Gjorde inte fel en endaste gång! Juste, petit var med och hjälpte till också, eller snarare låg mitt ibland sakerna, var lite svårt att greja med en stor säl bland allting, hon ska ju vara med överallt men det gick iallafall tillslut efter endel svordomar! Övningskörde ner till jkpg med, förutom att pulsen låg på topp och att handsvetten började droppa så gick det bra på motorvägen faktiskt, jag parkerade finfint för att vara mig också!







aaah va jag älskar henne!


Kauf schuhe!

Fick nyligen reda på av en rar tös vid namn Jessica som har uppfattat mitt skoberoende att det finns en bra sida med erbjudanden för bl.a. skor, och eftersom jag har några skogalna vänner också så... KLICKA! http://www.bellme.se/ Kan det ens bli billigare?

Everyday i fight a war against the mirror.

Har precis slängt i två blekningar i belindas huvud för nu ska hon jävlarimej bli så rödhårig som hon har velat länge, men det kommer säkert inte bli så ändå som med allt annat, vi får helt enkelt hoppas att det tar sig och blir shock rött. Idag hoppade jag och belinda över skolan, jag skulle ta en spruta och sen hade vi ju iprincip redan redovisat våran religionsintervju för rickard ändå. Imorgon blir det däremot skola, för då har man skolfoto, och jag är ju troget med såklart, älskar att man alltid blir lika fager oavsett år. Sen blir det jkpg och handla lite och jag ska troligtvis övningsköra dit med, måste kolla efter en byrå bl.a. som jag kan ha lite kläder i, numera räcker det inte med två garderober fulla trots att jag typ kan räkna på 10 fingrar hur mycket kläder jag använder..
Nehe, nu blir det kaffe och sen ska jag städa lite idag. Det finns nog dussin av alla bakterier som existerar i världen i min lägenhet atm. Lebewohl und tschüss!

Du försöker ställa mig mot väggen men jag står aldrig still.

Nu har jag precis lekt lite cool och slagit in ett paket som ska skickas till en tradera kvinna, kul att någon får användning av ett par nya försmå shoes.
Idag så fick vi gå tidigare så jag och belindan drog på stan, skulle se om jag hittade något att ha på mig på dopet, men det fick iallafall bli underkläder.. en bustier, och en svart lite mer genomskinlig skjorta, fast jag ska nog lämna tillbaka den, för den va inte genomskinlog nog (hehe luring). Nejdå, men nu peppar jag sönder Tunisien faktiskt, fast först dop för världens sötaste tjej och sen då tragisk skola.


Tid har förlöpt.

Nae, om man skulle ta sig i kragen och städa lite kanske. En rätt ovärd helg om jag tänker efter, eller inte av att jag fått träffa min familj, utan att tranås aldrig går att ändra på. Stadens bensin är ångest, rykten och droger. Och ändå söker man sig inte utåt? Jag sitter och tänker ofta för mig själv, fy fan va skönt det ska bli att vidga sina vyer efter gymnasiet, bara dra härifrån. Skita i allt. Men ibland går det inte ens drömma, hur fan ska det gå om man inte har pengar? Snart ska man väl betala för att gå o skita också. Fan va depp. Något som gjorde min helg nån nytta var iallafall ett samtal, ett endaste samtal om ingenting från ingenting. Fy fan vad jag hatar att säga att jag saknar dig. Och det gör lika ont som gott i mig när du säger att du gör det med. En kropp, ett huvud, ett par ögon, alla är likadana egentligen men inte du.

ni får bilder på en mycket betydelsefull liten varelse som jag nu inte skulle klara mig att vara utan.







Det är ibland som förut.

Då var dom äntligen beställda, vad jag har längtat! vart lite dyrt men fri frakt fick jag minsann, så snart får mina 10 tals andra klackisar en ny vän på hyllan!




She slides the room like a snake.

Hej min blogg, sitter nu med biran i handen och förar lite smått innan (förhoppningsvis fest?). Skulle egentligen ha utnyttjat studiedagen till att åka och shoppi lite i lkpg, men kände imorse att, ae.. en dag utan att spendera 80 minuter på ett tåg fram o tillbaka kan vi väl ge oss själva. Så vi somnade om istället och utnyttjade dagen till att sova och vara utvilade för en gångs skull innan fest. Annars lär det ju bara bli sentimentalt och jobbigt, som vanligt när man är trött. Saknar att ferra lite med mina fina flickor också, får ta och dra en kvinnokväll snart!


Det har tidvis gått bra.

Wihu, äkta studiedag imorgon! Har precis kommit ut ur duschen och ska snart slaggilaggi med min flickvän. Denna helgen blir det förhoppningsvis sista fest helgen på ett bra tag, ska vergkligen ta tag i diet skiten nu. Igår så hade jag och belinda våran intervju på förmiddagen, sen så hämtade John och Maja upp oss och vi drog till Jkpg och käkade grek mat. Äntligen blev det av, trots en hysterisk maja, ett antal felkörningar och äckelrapande Jennie i bilen så var det sjukt gott. 
Hälsade på den minsta i familjen igår också, gud vilken liten rar sak. 

Lånade hem ett fisheye objektiv till helgen, tänkte att nu är det tid inne för Petit att stå modell.





P.s. Det finns möjligtvis inte någon liten själ som har lust att hjälpa mig att plocka bättre på gitarra?

Det går kvällar ibland när jag inte ens undrar vad du gör.

Åhå nu var det ett tag sen igen! Hade studiedag idag, eller ja, trodde de flesta i våran klass, men så var det ju såklart inte. Funtar på att börja torka John bauers information i arslet. Jag och belinda skulle egentligen börjat med våran diet a.k.a bröstmjölk/välling/redning/matersättningsäckel idag, men istället beställer vi hem varsin pizza och flötar istället, hur fan ska detta gå med våra omotiverade hjärnor? Vi tart nästa vecka, (som vi har sagt i två veckors tid) men det måste ju bli av nu när vi köpt hem skiten. Idag har min syster vart här och hämtat endel av hennes bröte som tog utrymme från mig, sen så påminde hon mig om att vi åker snart, om två veckor och fem dagar, jag är peppe! Juste, något som förgyllde min helg lite extra är att jag har blivit gudmor till Miley. Och att jag blivit faster igen till en liten flicka!


Jennie

Jennie Min profilbild

Jennie

RSS 2.0